Friday, December 10, 2010

Bii-baa-boo...

Teeb siis väikse sissekande viimastest päevadest. Puldis siis seekord mina, Kristjan. Nii, mis meil toimund on siis? Ahjah, suurt miskit tegelt. Oleme omadega siin Big White villages, ja vedeleme, passime, ootame mil tööle minna. Teema selles, et praegu siin vaikne aeg. Olen nagu arusaand, põhiaeg hakkab kuskil 20 dets. kandis. Siis nagu need jõulud ja aastavahetus ja puhkused. Siis peaks tulema kiired ajad ja palju töötunde.) Heameelga oleks mäel, aga krt pole veel saand lauadasid ja asju. Äkki järgmine nädal juba saab esimesed sõidud tehtud.)
Tööst rääkides, siis Lust ja Mikko on pizzakas, käivad suht korda mööda iga õhtu tööl. Mina olen tööl käinud hetkel aint 1 päev. Töötan otse Big White keskuse all. Suht nagu all-around guy olen. Suht lahe ja lihtne värk. Kui veel ski-passi saaks tasuta, siis oleks küll überlahe:)
Ilmast niipalju, et siukest jama mis Eestis on, meil pole:) Eelnevad päevad oli siin suht udune, ja nulli lähedane. Täna hommikul aga ilus päike ja mõnus -8 kuskil. Lumesadu on olnud vähe viimasel ajal, aga hetkel 85 cm. basesnow-d on päris piisav:) Küll seda puudrit ka tuleb:) Nagu Big White-i tunnuslause ütleb: "It`s the snow":)
Tegevustest rääkida, siis neid siin on! Pidu on iga õhtu!:D Vahet pole mis päev on. (päevadega on üldse raske, kõik ühesugused siin) Ja igaõhtu baarides erinevad programmid. Alustades wing nightidest (suht kõva teema Kanadas, kanatiivad ja õlle wing nightil mega odavad) lõpetades pokkeriturniidega (pühapäev lähen ka:))! Lisaks on siin siuke koht nagu Happy Valley. Seal saab uisutada, hokit taguda (tegemist Kanada suurima outside skating rinkiga), tuubiga sõita (päris pikk rada), jäämäest üles ronida ja pärast baaris mida iganes teha:D Ülevalt villagest saab sinna tasuta kondelitega ala 5 minutiga:) Päris fun värk. Ja siis meie lemmik tegevus, piljard, mis asub meil majas all korrusel. Seal veel pingpong, bassein, hot tub ning ka squash! Kuna mäele veel ei saa, siis üritame neid tegevusi harrastada:D
Korter on meil mõnus. Kui kaarti vaadata siis asume Perfection nõlva ääres, Snow Ghost Inn-s. Raakelsi baar esimesel korrusel:) Korteris siis kaks tuba, magamistuba nari ja kapiga, ning suur tuba, kus olemas lahtitõmmatav diivan, kööginurk (kapid, kraanikauss, pliit, mikrokas, külmkapp ja freezer, ), diivani- ja söögilaud, TV. Kamin on ka, aga seda vist ei tohi kasutada. Samuti on meil rõdu, kust näeme kõrval nõlvale ja mäe tippu. Ja loomulikult WC duššiga. Laundry võimalus on ka majas olemas(pesu maksab mingi 2,75 ja kuivatus 2 CAD-i) Siuke mõnus ja hea. Loodame, et pea siit liikuma, kuigi John miskit rääkis, et tal abielu probleemid ning tuleb vb. ise siia. See oleks jama variant, sest siis peaksime staff housingusse minema.
Mis siis veel? A, sain vahepeal valmis esimese videoga, pole saand kahjuks uploadida, kuna net on fckng perse värdjalt aeglane raisk!!! 30 CAD-i maksan selle eest kuus! Ei ole normaalne. Aga jah, üritan selle video üles saada varsti.) Ja tulemas on uus osa saatest "Kristjaniga Köögis", kus loosime välja ka superauhinna:D Veidi kannatust aint:)
Ja ega rohkem ei oskagi siia miskit trükkida. Hetkel meil kell 15.33, päevaks on reede (vist), Lust ja Mikko hakkavad tööle ennast sättima, ning ma ei kujuta ette mida fff-i ma tegema hakkan :D
Tsekkige ka seda http://www.bigwhite.com/

Later.

6 comments: