Saturday, December 18, 2010

Big White update.

Pole ammu blogi täiendanud, aga samas ega midagi märkimisväärset juhtunud ka ei ole. Käime ikka kõik tööl ja nüüdseks on kõigil ka hooajapiletid olemas ning ka lauakraam, et mäele minna. Kristjanil vedas kõige rohkem, kuna tema sai Big White alla tööle ja tänu sellele tasuta hooajapileti, Mina ja Lust pidime selle eest maksma 720 dollarit, võinoh jäime võlgu bossile niiöelda, võtab meil palgast maha igakuu midagi. Palgaga aga on see teema, et neljapäeval oli teistel palgapäev, meie aga palka ei saanud, kuna olime kahe nädala asemel töötanud alles nädala ja ega tunde ka palju ei saanud. Ehk nüüd tuleb juude tunde järgmisest nädalast, sest tänasega hakkasid jõulupuhkused ja asjad ning Big White on turiste täis.
Esmaspäeval on meil Allaniga Staff Party, ei tea mis toimub, keegi ei tea veel midagi sellest, Kristjan on järgmise nädala suuremalt jaolt tööl. Hea asi on see, et meil hakkab tööpäev alati kella 3mest või hiljem, seega hommikuti saame alati mäel käia sõitmas, nagu kõik inimesed siin teevad.
Tahaks tänada kõiki kes aitasid meil lauakraami saada endale, et me ikka mäele saaksime. Emad ja isad ja tädid ja kõik, suured tänud. Esimesed korrad on mäel käidud ja koht on ikka jube suur ja fantastiline, panen pilte ka, siis ehk nendest kõige paremini aru saada. Täna on terve päev lund sadanud ja homme hommikul lähme mäele kõik seda nautima, homme on muideks siis ülemaailme lumelaua päev ka, seega õigel ajal saime kõik enda varustuse kätte. Loodame ilust ilma ja helesinist taevast, siis saab rohkem pilte teha.
Muidu on kõik tavaline nagu ikka, eile öösel saime natuke sõjaväge meenutada, sest kella poole 2 ajal öösel läks tuletõrjealarm tööle ja pidime välja minema, tuli välja, et valehäire ja eks keegi alt klubirahvast oli selle käima tõmmanud. Allan ajab hetkel Kristjanil juukseid maha, aga kääre meil ei ole ja selle mehe juuksed on aastaid kasvanud, siis masinaga on seda päris raske ja huvitav teha. Isiklikult loodan, et masin läheb poolepeal katki ja talle jääbki mingi kung-fu-mulleti soeng pähe.
Ebanormaalne, et nädala pärast jõulud on, seda tunnet küll ei ole, täna ostsime suure karbi mandariine, et ehk toovad jõulutunde, aga vist pole veel piisavalt söönud neid. Poes oli coca cola ka otsas, pidime Pepsit ostma, väga vale !!!

2 comments: