Saturday, December 4, 2010

Big White


Nii siis jõudsime väiksesse linna nimega Hope.Ööbisime seal öö ja hakkasime hommikul Kelowna poole sõitma.Teeolud olid eriti sitad,lörtsine tee ja udu(mitte kottigi ei näind), üks jeep oli ka kortsus külili teepeal.
Teepeal hakkas bensiin otsa lõppema,seal maanteel ei saanud ja ei tohtinud tee ääres lambist peatuda,aga  seekord joppas jõudsime Merritisse ja seal saime paagi täis tangitud.Siis edasi minu mäletamist mööda sõitsime sõitsime sõitsime,natuke veel sõitsime ja jõudsime Kelownasse. Algul vaatasime, et Kelowna vapsee mingi väike küla, aga siis avastasime,et olime linna ääreosas mis oli ka veel alles ehitusjärgus. Kelownas olime kolm ööd hostelites vist,ajasime tööasju, käisime agentuurides tööd otsimas.
 Siis ühes kontoris mingi lambi tüüp kuulis pealt et meil oli plaan Big White mäele tööle minna, aga me arvasime et seal on kohad täis ja pole mõtet sinna üldse vaatama minna. Sama lambi vend võttis sõna ja ütles et seal on veel vabasid kohtasid, niisiis mõtlesime et lähme vaatame, mis seis seal on. Sõitsime kohe mäele(Kelownast 56 kilti kuskil) kolasime ringi seal ja selgus et lambivend ei ajandki jama, pubide ja restode akende peal olid igasugused töökuulutused, kokkadele teenindajatele ja dj-dele. Läksime siis ühte söögikohta sisse ja küsisime  võlli nimega John Mooney kes meid kohe jutule võttis ja ütles et tulge homme kella 3 tagasi ja vaatame mis te oskate. Järgmine päev kell 3 oli Estonia platsis, peakokk kutsus meid kööki ja hakkas asju ette näitama kuidas ja mis käib,midagi rasket ei olnud(pitsade tegemine).Peakokk jäi raule ja ütles et tulge homme tagasi et siis räägime Johniga läbi. Täna siis tulime siia tagasi rääkisime asjad läbi, saime tööle ja korraliku korteri Big White küla keskele (Y) ukse ees pane laud alla ja sõida küla läbi,aga meil pole laudu,seega peame jala küla läbi käima.Võtab natuke aega et lauad,hooajapiletid ja muu varustus saada. Niisiis mina ja Mikko kokkadeks ja Kristjan dj-ks. Ma loodan et midagi olulist vahele ei kirjutamata ei jäänud,järgmine postitus tuleb siis Kristjani poolt juba. Ja Kristjan sai tegelt töömeheks,paraku ei löönud dj-na läbiL

2 comments: