Wednesday, January 5, 2011

Allani update


                                                   Jõulud ja aastavahetus

Niisiis  mõtlesime et kirjutame mis on vahepeal toimunud ja muutunud (ütlen kohe ära et suurt midagi muutunud pole,peale aastanumbri) aga üritab anda ülevaate  siin Big White il toimuvast.
Põhitegevus on endiselt tool käimine ja lauaga sõitmine, vahepeal olid ka väiksed pühade peod :D.Mina ja Mikko käisime jõululaupäeval oma staffiga söömas ja joomas,hiljem lõpetasime Big White hostelis ,kus toimus normaalne jõululäbu.Kristjan veetis jõuluõhtu rahulikult kodus.
Aastavahetusel olime tool,Mikko ja Kristjan nägid ilutulestikku ka kuna said natuke varem vabaks,aga mina pesin ilutulestiku ajal põrandat:D millegist ilma ei jäänud õnneks,pold suurmasi ilutulestik.
Natuke enne ühte läksime siis kolmekesti jälle sinna hostelisse, kus hakkas  natuke hilinenud JOOME ÄRA 2010 mis ka täie raha eest õnnestus:D. Koju jõuti kuskil 5 aeg hommikul.Kristjan pidi 5.30 tööl olema,aga jõudis hoopis 4 tundi hiljem,erinevatel põhjustel:D.
Mikko ja mina käisime veel 1 jaanuari hommikul lauaga sõitmas, oleks peaaegu oma piletitest ilma jäänud, kuna mingi mäeseriff otsustas ,et enam ei tohi metsas sõita,aga me siiski mõtlesime et lähme metsast.Hiljem kohvi ostma minnes kohtasime samat seriffi,kes ütles et teil veab et mul hea tuju täna on,aga järgmine kord juba lähevad piletid.(seriffil vedas et meil veel hea tuju oli,muidu oleks talt pileti ja lumelaua ära võtnud:D).
Kella 4 läksime tööle,selleks ajaks oli juba heatuju ära läinud ja pahatuju peale tulunud. Lootsin, et tuleb rahulik päev ja saab vb varem minema,aga hoopis tuli kõige hullem päev üldse selle ajajooksul.Nüüd peaks jälle rahulikuks jääma vb veebruaris läheb veel kiireks,ei tea eks ole näha.
Praegu kõik elu ja tervise juures,vahepeal olime kordamööda haiged,aga praegu enamvähem terved.Kui välja arvata väiksed vigastused,mis mäepeal käies on tekkinud.
Järgmise korrani!!!

1 comment:

  1. Lust lust, mäletad kuidas me eelmine aastavahetus, 1. jaanuar koju tulles võtsime Väike-Maarjast Starõi Melnikut. :D Juba aasta möödas...

    ReplyDelete